11.12.2014 г., 17:46 ч.

Нежна е нощта 

  Поезия
539 0 1

Нежна е нощта

 

Вървя по пътя в нощта

и търся своята мечта.

 

Вятърът гали мойте коси

и ми нашепва "Продължи".

 

Луната грее приказно красива

и чувствам  се свободна самодива.

 

Звездите обсипват свода небесен

и чува се шепот на песен.

 

А моята човешка душа,

продължава смело в нощта,

следвайки своята  съдба.

 

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добро стихотворение си сътворила, Ивелина! Хареса ми и те поздравявам! Весели празници и спокойна вечер!
Предложения
: ??:??