15.10.2007 г., 10:49 ч.

Нежна магия 

  Поезия
554 0 1
                                            Нежна магия
Аз съм смисълът на живота ти
Аз съм слънцето в твойте дни
Аз съм сънят в самотните ти нощи
Аз съм момичето на мечтите ти

Ти за мен си любовна стихия
Ти си нежната магия
Ти за мен си вятърът в косите ми
Ти си сълзата в очите ми

Ти ме обичаш
аз знам това
Да си ми верен ти до гроб
сега сладко мен излъжи

Аз те обичам
не се съмнявай и миг в това
Но да ти се вричам
не искай от мен това

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??