9.05.2006 г., 14:59 ч.

Нежни струни 

  Поезия
1138 0 2
Засвири със струните на душата си
Запей със звуците на сърцето си
И нека тази песен никога не свършва
И нека тази мелодия достигне целия свят

Кажи ми какво иска сърцето
Кажи ми какво терзае душата
Нека сърцето напише със сълзи
каква ще бъде съдбата
Душата казва съдбата ще бъде
с теб споделена

И нека тази песен никога не свършва
И нека тази мелодия достигне целия свят
Нека целият свят разбере
колко е силна любовта ми
Как душата свири на нежни струни
Как сърцето таз мъчна
любовна песен пее

Заслушай какво казва сърцето
То иска твоята душа
Душата ми иска твоята любов
И нека целият свят разбере
Съдбата ми ще бъде Твоя

© Стела Мънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??