9.02.2006 г., 17:45 ч.

Нежност 

  Поезия
724 0 0

 

Тъгата в очите ти искам да изтрия,
спомените тъжни с любов да убия!
Пръсти да вплета в косите ти
да чувам въздишките при уеднинението на душите ни!

Нежно устни с твоите да слея,
пък нека после във вечен ад да тлея!
Да усетя допира на деликатните ти длани
Да видя утрото в очите ти прями!

Във великолепието на устните ти да скрия сърцето си,
В дълбочината на погледа ти да заровя душата си,
В ефирността на косите ти да открия мечтите си,
В мекота от телесно кадифе да обвия ръцете си!
               9.02.06

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??