16.10.2006 г., 13:41 ч.

Нежност 

  Поезия
1009 0 15

И нежното цвете умира
Лист по лист, цвят по цвят увяхва
И нежната душа без сила остава
Чувство по чувство, обич по обич утихва

Желание по желание, надежда по надежда убягват
Нежното тяло вятър разпръсква
Спомен по спомен, мисъл по мисъл изчезват
Погребението на нежността

© Богдан Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??