Неонова земя
Със сиви рани
Зараснали накриво
Силует
Нарекли очертанията й
Които никой не разбира
Неонова земя
Болка във бутилка
Колко хапчета са нужни за да спра
Опитите за самоубийства
Тъжна
Светлина
Неонова
Истинска си само вечер
Улиците пълни с проститутки
Те събличат
И отворили
Краката си широко
Те приемат
Във оргазмите на сляпо минало
Живея още
Тласъци
И спомени за бурни нощи
Неонова земя
Изритай ме
И ме върни при мрачното спокойствие
Защото не издържам
И минута повече
Издълбай в себе си място
За мен
Да лежа и да не ми е тясно
И студено
Неонова земя
Убий ме
Ще има празнуващи
Обещавам
21.12.2007
© Десислав Илиев Всички права запазени
Весели празници !