4.08.2009 г., 12:01 ч.

Неопределеност 

  Поезия
607 0 4

Случайно, незнайно,

                         превратно.

Сълзливо, свенливо,

                          понятно.

Потайно, омайно,

                          лирично.

Щастливо, красиво,

                        различно.

 

Опасно, наясно,

                         критично.

Върховно, духовно,

                         мистично.

На тясно, но страстно,

                          екстазно.

Любовно, гальовно,

                         напразно.

 

 

Сезонно, резонно,

                          и лятно.

Надеждно, болежно,

                          приятно.

Бездомно, инсомно,

                         налично.

Копнежно, летежно,

                         митично.

 

Безгласно, неясно,

                        разлъчно.

Навярно невярно

                        и злъчно.

Несвястно, но бясно,

                          изпито.

Коварно, сумарно,

                            убито.

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??