8.09.2007 г., 12:22 ч.

Непослушница 

  Поезия
854 0 2

Непослушница си ти голяма,
особено щом останем с тебе само двама.
От мазето до тавана и после на дивана,
ах, какви диваци сме с тебе.
Но ако твойта майка разбере, ще стане ОЛЕЛЕ!
Времето минава, а ти си си все такава
непослушница голяма.

© Мартин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??