23.10.2007 г., 9:32 ч.

Непознат трепет  

  Поезия
734 0 1
Обичал ли си нещо, което никога не си притежавал?
Изпитвал ли си нужда от някого, който все още не е бил до теб?
Тръпнал ли си в очакване да те погледне и докосне някой,
който дори не съществува, така, както потръпваш,
когато се страхуваш, че може би никога няма да го притежаваш!?
Ако изпитваш всичко това наведнъж, значи нямаш търпение да откриеш
това, което ще вдъхне надежда в живота ти и светлина в очите ти!

© Селфи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??