16.10.2007 г., 22:16 ч.

Непознати 

  Поезия
823 0 4
 

Непознати

 

 

В парк красив -

случайна среща .

Поглед син,

ръка за поздрав

и две думи само! Намек лек.

Адреси не ни трябват,

утре пак сме непознати!

Просто среща -

може би една любовна нощ.

Без думи, без правила,

без да знаем своите имена,

ще изпитаме  сладостта на нощта

и нека да лудеят нашите тела!

А утре...

Утре, пак сме непознати!

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??