5.10.2016 г., 7:42 ч.

Неправилна 

  Поезия
559 0 2

Каквото и да направя, все е неправилно –

стъпка напред към безкрая.

В очите ти съм огледалото криво, измамено

и малко черно е, зная.

 

Всеки нов ден, миг и желание

нека минават по лъжи и по тръни.

Цялото мое старание

само разчеква пропастта помежду ни.

 

Съвсем друга в плана ти била съм –

безгрижна, красива, успешна.

Идеалът се оказа твърде износен.

Аз съм. И това е все нещо.

 

Нали?

© Moon Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не, открих, че неправилното повече ми допада
  • Разбра ли по какъв начин се измерва правилното и неправилното? Предприе ли стъпки да се поправиш?
Предложения
: ??:??