28.11.2007 г., 0:22 ч.

Нереални обещания... 

  Поезия
779 0 1

Обеща ми вечно да си с мене,
обеща да ме обичаш.
Обеща да остарееш с мене,
но това не значи нищо.

Обеща ми също любовта си,
обеща ми слънцето да съм за теб,
смисълът да бъда на деня ти
и в парада на живота: най-отпред.

Мъничка светулка да съм във нощта ти,
дори да бъда много надалече.
Единствената светлинка в света ти,
единствена, дори в покоя вечен.

Само аз царицата да бъда
в съня ти непробуден всяка вечер.
Нежната, красивата страна да бъда
на живота - може би обречен.

Обеща ми, щом нуждая се от нещо,
винаги да бъдеш ти насреща.
На земята, под пръстта и на небето,
да не эабравяш моята любов гореща.

Да удържиш на обещанията си очаквах,
уж бяха тъй реални, предани и смислени,
а в миналото само те останаха...
Твойте обещания не бяха истински!

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз лично съм човек, който много държи на дадените обещания...съжалявам, че са те предали...
    Вярвай на хората, които обичаш, но винаги си имай едно на ум!

    Поздрав за истинския стих, много ми хареса!!!
Предложения
: ??:??