6.11.2010 г., 19:37 ч.

Нещо мое 

  Поезия
549 0 1

Нещо мое.

Нещо истинско.

Не искам да е вечно.

Да усетя топлинка

в сърцето си...

Това ли е,

което искам?

 

Мое минало.

Душа пречистена.

За прошка молеща

за мойте грешки

във живота ми...

Това ли е,

което нямам?

 

Нещо мое

в мойто бъдеще.

Забравен сън.

Една мечта.

Бъди до мен...

Това ли е,

което искам?

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??