Тя сложи в душата отрова.
Мътилка, която горчи.
И аз се събудих от ужас
със кръв върху своите гърди.
Видях я да плаче до мене
и просто я питах: "Защо?"
А тя кротко сви рамене:
"Ще боли много от тази любов?"
© Щилияна Бахчеванова Всички права запазени