25.05.2007 г., 7:57 ч.

Несподелена Любов 

  Поезия
518 0 0
Чакам, ден след ден
да се сетиш ти за мен,
да дойде светлината,
за да обгърне тъмнината,
защото буря в мен бушува
и мечтите ми до една погубва,
няма друга дума за това,
НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ нарича се сега!

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??