20.01.2007 г., 11:29 ч.

НЕСРЕТНИЦА 

  Поезия
763 0 5
НЕСРЕТНИЦА Е МОЯТА ДУША,
ПОТЪНАЛА СРЕД ПРАХ И САМОТА,
СЪС СЕТЕН ДЪХ ОТКРИЛА КРАСОТАТА,
НО МАЩЕХА ЗА НЕЯ Е СЪДБАТА.
НЕСРЕТНИЦА Е КАКТО И ПРЕДИ,
НО ТОЗИ ПЪТ ПО-ХУБАВО БОЛИ,
ЗАЩОТО В ТИШИНАТА НА ТЪГАТА,
ТЯ ТРЪПНЕ И ГОРИ, ГОРКАТА.
И КАК ДА Я ИЗЛЪЖА ТАЗИ ВЕЧЕР,
ЩОМ ТОЙ В ЛЮБОВ И СЕ ЗАРЕЧЕ.
ЩЕ Я ОСТАВЯ ДА СИ ПОМЕЧТАЕ
И НОВА БОЛКА ДА ПОЗНАЕ

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??