Виждам и безмълвна
Ви се радвам тихо.
Думите покълват,
във брилянтно стихо.
Сякаш са магия,
радват сетивата.
Плача и не крия
аз душа богата.
Захарта в кафето
любовта усилва.
Мило, кадифето
е преляло в чувства.
Любовта от Нета
в стихче е изляло
и с първичен трепет
нас е завладяло.
© Елена Всички права запазени