31.01.2014 г., 14:21 ч.

Неверник 

  Поезия
606 0 0

Кавалер е този зимен здрач.

Намята ме със своя сив балтон,

подава ми ръка и през снега

полекичка ме води към дома.

Но верен ми е само миг до два.

 

С него аз разсеяно вървя,

а той флиртува с цялата земя.

Снегът се засрами, поруменя

и скри лице във нощната тъма.

А аз сама пак търся топлина…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??