27.11.2012 г., 14:52 ч.

Неволите на Снежанка 

  Поезия » Хумористична
1605 1 3

Разбира се, че съм Снежанка! Вижте,

кожата ми бяла е като снега!

А устните ми - с цвят на вишна.

И тази абаносова коса..

Къде са милите джуджета?

Уж изгладихме всички проблеми!

Аз им готвих, смених им пердетата

за реванш, че се грижат за мене.

Вече спрях ябълковата диета,

че едната, гнилата, ме задави.

Била е мащехата ми?! О, недейте!

Тя не може това да направи!

По-скоро е бил принцът,

за да има причина да ме целуне.

Той знаеше, че не го искам.

А и джуджетата ме ревнуваха.

Сега ще кажат, че съм му длъжница

и трябва да живея с него.

Диети пусти! Ако си ядях пица,

сега нямаше да имам проблеми!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??