24.11.2007 г., 12:21 ч.

Невъзможно  

  Поезия » Любовна
705 0 1

Боли...
Когато виждаш в две очи
любовта, за която цял живот си копнял,
любовта, за която по цели нощи си мечтал...
Боли...
Когато виждаш тъгата в тез очи,
защото знаеш, че невъзможна е любовта ви...
Защото знаеш, че трудно ще сте двама...
Макар да се обичате до забрава...
Той е с нея, но не я желае,
А тебе иска да ласкае.
Иска те с цялото сърце и знае,
че и теб това изгаря те...
Но невъзможна любовта е,
защото пътищата ви разделят се на две...
И колкото и силно да желаете,
не може да се притежавате...

© Катету Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??