14.05.2010 г., 0:52 ч.

Невъзможно 

  Поезия » Любовна
746 0 1

Сега си тръгвам,
отивам надалеч от твоите очи...
Не издържам вече!!!
Последна нощ ни беше с теб,
едва преплели си ръцете...
Сякаш казахме си сбогом!!!
Така желаех те... копнях,
плачех и мечтах,
но накрая невъзможно е, разбрах...
страстните целувки... с дивите прегръдки
да си позволя да имам пак!!!

© Самотна Душа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??