6.06.2005 г., 20:43 ч.

Незавършен портрет на хлапе 

  Поезия
775 0 2
Ябълкови бузи,
заешка муцунка,
панталон изхлузен,
ризата навънка.
Но до тука спрял е
геният -художник.
Тъй и не успял е
върху стар триножник
две крачета боси
той да нарисува…
Ох, сега увесил нос е,
ах сега умува:
В опити безспирни
с тонове бои,
коленца немирни
как да укроти!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??