27.08.2007 г., 11:08 ч.

Ние... 

  Поезия
444 0 2
Аз никога няма да ти кажа
и ти никога няма да разбереш,
защото няма да се откажа,
нито пък ти някога ще се спреш.
Ние ще продължаваме да правим това
по нашият луд, безрасъден начин,
отново ще бъдем във всяка уста
след като поредната граница прекрачим.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??