9.07.2013 г., 21:50 ч.

Ние сме виновни... 

  Поезия
406 0 0

Ние сме виновни,

че се запазихме невинни.

Светът не знае грехове любовни,

само с обич сме единни.

 

И когато дойде време за присъда

ще се хванем здраво за ръка.

С мечтание и вяра ще пребъда,

подвластни сме на себе си така.

 

Защото любовта е за спасение,

не за показ и престиж.

Всяко обичане е възнесение.

Погледни нагоре. Виж!

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??