21.04.2012 г., 10:48 ч.

Никаквец 

  Поезия » Гражданска
495 0 0

Преглъщаш, вървиш,

не искаш да се промениш!

Все същия си ти -

наивен си и глупав!

Моля те, млъкни!

 

Душата на дете

в тяло на Титан не расте!

Проумей го веднъж!
Ти не си никакъв мъж!

 

Преглъщаш, вървиш,

не искаш да се промениш!

За другите не мислиш ти,

по-важен си от всички, нали!?

 

Но в живота не се получава така -

няма вечно мама и татко

да държат твоята ръка!

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??