22.01.2008 г., 17:49 ч.

Никито6 

  Поезия » Любовна
515 0 3

Надежда крия в сърцето си една...

Искам да съм с теб сега.

Като птица да полетя

И да стигна до ума ти и сърцето да пленя.

Твойто тяло да възпламеня...

От страст със теб да изгоря!

 

22.01.2008 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??