31.08.2007 г., 11:40 ч.

Никоя 

  Поезия
576 0 2
Кога разбра, че ме обичаш ти?
Когато ме видя може би?
Кога успя да ме забравиш ти?
Когато далеч бях, нали?

Да, сега ти обичаш друга,
а аз теб до полуда,
може би защото те изгубих,
а може би сърцето си погубих.

Знам, никога няма да си с мен.
А аз ще се връщам вечно в онзи ден,
в който ме целуна ти,
макар с отровени устни.

Нищо съм за теб сега,
единствено някоя,
но дали и е така,
или съм... никоя?

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??