23.12.2008 г., 19:07 ч.

Нищо друго 

  Поезия
432 0 1

Нищо друго


Ти си…

ти си,

ТИ СИ!

Къде изчезна?

В коя бездна?

Бях в теб,

а сега?

Само тишина.

Не чувам,

не виждам,

не усещам,

не искам…

нищо друго!

Само теб!

А ти къде си?

Зад кои завеси

си се скрил?

И бавно чезна

в същата бездна.

Само едно желание -

пак да съм там,

където си сам.

Вътре в теб

и нищо друго…

нищо друго.

 


 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??