15.12.2005 г., 20:00 ч.

нищо друго не искам 

  Поезия
1222 0 2
Нищо друго не искам
само да бъда себе си!
За това,те моля-иди си!
Когато си тук не мога да се усмихвам,
както когато бях дете.
Нямам свое слънце вече,
нямам свои звезди,
нито свое небе...
Дадох ти всичко и не искам нищо в замяна.
Само иди си,моля те!
Имам нужда само от себе си и промяна.
Не искам някой ръка да ми подава,
мога и сама да се изправя.
Ако сега си тръгнеш пак себе си ще стана.
Нищо ценно за другите не взе,
ти само съня ми окраде.
И сега сърцето ми виси на щанда с цената,
на която го прдаде.

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??