25.02.2010 г., 15:05 ч.

Нищо никога не е било 

  Поезия » Бели стихове
496 0 1

И сега аз съм ти

 

Живея във същия този град

със същите тези хора

Нося същите тези дрехи

и косата е още неподстригана

Всичко е още същото

 

Но

 

Вече различно

 

И сякаш никога не съм виждала този град

и тези хора не съм познавала

и дрехите не съм обличала

косата не съм докосвала

 

Нищо никога не е било

 

Защото днес го виждам с очите ти...

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??