10.07.2006 г., 10:09 ч.

...Но за дълго ще бъдеш измама! 

  Поезия
717 0 0

Какво се случва в тази късна вечер ли?
Умирам от болка, болка, пронизваща ме във сърцето!
Как и защо стана това ли?
Защото ме остави, остави ме сама със сълзи на лицето!


Много надежди отидоха на вятъра, отлетяха напразни!
Вярвах ти сляпо, в теб нямах никакво съмнение,
докато не ме погледна с касивите си очи, красиви но празни..
там видях нежелание да бъдеш с мен и вече никакво търпение.


Никакво търпение, никаква обич - НИЩО, което да ме засяга
нищо не свързваш вече със мен освен омразата си голяма...
До вчера обичал, а днес вече да мразиш - не ти приляга...
Да, беше истина за кратко, но за дълго ще бъдеш измама!!!

 

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??