1.05.2024 г., 9:58 ч.

Номер 1 

  Поезия » Хумористична
91 0 0

"Ей сега за първи път поезията пиша, романтична, лирична и хумористична.

Думите на прима виста аз изричам и тайничко със възхвала се обличам.

Ако ти четеш този ред, знай, написан е exactly той за теб."

© Ивелин Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??