15.11.2008 г., 22:07 ч.

Нощен Ангел 

  Поезия
479 0 0



В сънищата си ми ти,
а болката в сърцето ми гори
и напират огнени сълзи,
но не искам за теб да роня
последните сълзи.

Да затворя очи и ти ме пазиш,
цяла нощ си с мен

и усещам твойта топлина,

как пазиш ме в нощта. 
Надежда дава ми това да се боря
и да продължа напред.

В сънищата ми дори и без теб,
аз пак съм духом с теб и до теб.
Обичам те и завинаги ти
оставаш вътре в мен
да грееш сърцето ми.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??