17.11.2007 г., 11:45 ч.

Нощно еротично 

  Поезия » Еротична
1574 0 6
В коси копринени се оплитам,
като в чудна омагьосана гора.
В очите ти желаещи потъвам,
като във две планински езера.

От тялото ти топло се опивам,
сливам се с пулса на нощта.
На копнежа див се оставям,
докато настъпи сутринта.

Като морето те заливам
с непрестанни галещи вълни.
А по тебе - горещия пясък,
извират от щастие сълзи.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??