8.09.2010 г., 12:05 ч.

Нощта 

  Поезия » Еротична
922 0 12

Писах го преди хиляда и двеста години,

 както обичам да се изразявам.

 

 

Като любим съпруг

ме  приласка  нощта,

с изящни

сенки на цветя,

спокойствие,

ухание на нежност...

Усетих уюта чрез теб,

притиснах се,

дланта ти взех,

залязваха очите ни

в огнено-синкаво...

И мракът влажен вдишвах

на ласкавата нощ,

тъй тиха,

тъй звездна,

изпълнена с теб!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??