16.06.2006 г., 20:32 ч.

Нощта е нежна... 

  Поезия
717 0 2

Нощта е нежна. Боледува денят,
смазан от грубост, убийства, жестокост.
Нежност и обич, любов
чакат нейното нежно докосване.

Влюбени сенки и свидни желания
шепнат за срещи и  нежни минути.
Ласките видими, думи незвани,
сълзи стаени, болки нечути.

Денят е жесток, светът е огромен.
Нежна е само нощта на щастливия спомен. 

© Рени Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??