31.08.2007 г., 18:00 ч.

Носталгия 

  Поезия
454 0 0
          Носталгия
Какво е носталгията?
Лъжа обвита в загадка и потопена в мечти...
Аз не знам.Но...
Отидох там,откъдето винаги бягах,
там,където ми бяха най-щастливите детски години
там,където ми бе първата любов
                             първата целувка
                             първите приятели
                             първата компания...
Макар вече да ги нямаше приятелите,
                                          компаниятами,
                                          летата ми,
                                          дните прекарани там.
Те просто нямаше да се върнат и
не биха могли да се повторят.
Колкото и да исках...
Неочаквано ме обзе носталгия!
За на път към вкъщи,замислена
в колата,гледах как къщи,улици,хора,отминават
така бързо,както моите най-сладки години.
И усетих сълзи стичащи се по бузите ми,
солени безмислени сълзи,които просто изтрих.
Осъзнах,че от това което бягах най-много,то се върна твърде бързо при мен!
Най-неочаквано получих търсените тишина и спокойствие!!!

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??