26.06.2007 г., 9:26 ч.

Нов стил на писане? 

  Поезия
678 0 13
Счупен грамофон -
спомени на прах.
Една изгубена любов,
напомня за себе си пак.

Избеляла снимка -
недописано писмо...
Забравен телефонен номер -
твоят образ прозира през спомена.

Счупен светофар,
мига само червена светлина -
как напред да продължа?
Ти си навсякъде "из" мен...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??