Нова година
В Новогодишната нощ порой от усмивки за всички нас
в този час,
през бенгалския огън се открояват личните ни и общи желания,
мечтите ни за Нова година са споделени дихания,
през Новата година дано валят споделени и добри обещания,
зимното небе да е обсипано от романтични възклицания,
късмет навред,
щастието в домовете да ни чака най-отпред!
Спорна 2012 год!
© Пламена Сомова Всички права запазени