14.12.2012 г., 11:23 ч.

Ново начало 

  Поезия
494 0 1

Сред развалините от старите истини

заставам днес - умът ми се събуди.

Отломъците - от тях са предразсъдъците ми,

а пепелта им - моите заблуди.

 

Свободна съм сега и гордо крача

сред хаоса на живота... и прахта.

След мене крачи мойто минало,

а пред мен е неизвестността...

 

© Павлина Ненова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??