2.11.2018 г., 15:42 ч.

Ново начало 

  Поезия » Хумористична
468 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

За начало ново време е и

вече за университета дреме ми,

мисля за Жанета, мон ами...

Вече няма място в този нов живот

за нерви и за пот,

за консерви и компот

вече има място за любимата ми "Кока-кола"

и за Жанета Осипова гола!

Мечтая за "Поло" ново,

повтарям ти отново

- мечтая за количката нова

и за пичката Жанета Осипова.

© Борислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??