22.12.2011 г., 15:00 ч.

Новогодишен бал на гората 

  Поезия » Хумористична
572 0 2

Кога пък пак успя година да отмине?
Така и не разбрах кога се той планира,
но совата донесе - чудна новина -
в гората бал ще има, с вино и сирена.

Не купих нова рокля - със стара се явих,
прическа не направих - сама се разрошùх,
и грим не сложих много - естествена си бях,
наблегнах на бижутата, направила сама.

Отидох аз на бала, блестяща с уникалност,
а още три вещици с бижута 'Pinkmousy'.
Магьосникът ме чака и с друга не танцува,
аз пък си поскачах и здраво полудувах.

И стана полунощ - но не очаквах тиква.
Ботушите си също не смятах да подритвам.
Но чудото бе друго - магьосникът реши,
че трябва да изчезнем от бала до зори.

Оставям тук на вас сами да си решите
дали на чудеса може да се доверите.
Аз вярвам в чудеса, но когато се налага,
магиите сама приготвям и прилагам :)

© Цветелина Савкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??