30.09.2005 г., 21:32 ч.

Някога 

  Поезия
732 0 1
Някога

Някога,когато остареем
и няма връщане назад...
Ще търсим, в книгите спасение
за да избягаме от Този свят...
Някога,когато остареем...
Някога,но не Сега!!!
Днес сме млади
и живеееееем!!!
В Този Миг!
И в Този Свят!!!

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??