15.03.2022 г., 9:26 ч.

Някога 

  Поезия
300 2 1

Мнозина се скитаха,

мнозина опитаха

да намерят пътя към мойто сърце.

 

От пламенни страсти

до сухото “здрасти” 

се превърнаха всички пред мойто лице.

 

А може би някога

и може би някой

ще събуди онези чувства във мен.

 

Но дотогава, приятелю,

може би с някого

ще изчакам да дойде заветния ден.

 

© Ивет Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??