1.12.2020 г., 7:36 ч.

Някого 

  Поезия
103 0 0

когато даваш —
обич е — и някого
обогатяваш

 

когато даваш —
е любов — и някого
ощастливяваш

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??