17.09.2006 г., 23:16 ч.

Някой ден 

  Поезия
888 1 0

Някой ден
       
Някой ден и теб ще те боли,
и твоето сърце от болка ще кърви,
но знай, живота продължава
и с времето всичко отминава!
А дотогава - страдай, плачи:
всеки кръста си носи, помни!
Наивна бях - знам... просто дете,
хлътнала като всички по някое момче,
но любов да прося спрях -
що е болката разбрах.
Сам!Това е моята утеха,
щом така се чувстваш ти
да извървиш и ти тази пътека,
и твоето сърце да го боли!
Някой ден... да, някой ден
ще изпиташ това -
и ти като мен
ще страдаш от любовта!



© Теодора Калъчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??