4.07.2007 г., 14:07 ч.

Някой ден 

  Поезия
735 2 0
          За теб...

  Не всичко започва с парите
Не най-важни са жените и колите
  Не само секса прави хората щастливи
Дали липсата на ум се компенсира
  от това, че са красиви?
Обичаш силните емоции
  Наслаждаваш се на всички пороци
Не те интересува, че с чувствата на хората се подиграваш
  Нали и това също е начин да се забавляваш...
Не ме е яд, че си такъв, ти сам ще разбереш
  ще дойде време, когато ще искаш да спреш
Ще ти омръзне живота, препълнен с евтино удоволствие
  живеейки ден за ден сега, после ще търсиш спокойствие
Днес за теб всичко е детска игра
  Но някой ден по лицето ти ще се стича сълза
Ще осъзнаеш, че няма нищо по-скъпо от това някой да радваш
Ще разбереш, че за да взимаш трябва и да даваш!
  Пожелавам ти да пораснеш и истинското щастие да откриеш
Не си мисли, че от времето ти ще се скриеш...
 

© Летисия Родейро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??