31.03.2006 г., 23:44 ч.

НЯКОЙ ДРУГ 

  Поезия
632 0 2

НЯКОЙ ДРУГ


Дали не съм оглупял,
задето съм тук.
На ръба.
Или полудял.
За Бога.
Дали не съм ослепял,
щом не мога
на слънцето да видя лъчите.
Дали не съм оглушал,
щом не мога
да чуя песента на вълните.
Дали не съм онемял,
щом не мога
да побъбря си със вятъра,
тази нежна стихия.
Дали пък не съм някой друг,
непознат,
щом себе си
искам така да убия.

© Додо Танкардов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??