4.11.2005 г., 23:39 ч.

Някой като теб 

  Поезия
1293 0 0
Попита ме веднъж "Дали Светът обичал е?"
Дали и Той любов усетил е както ние влюбени сме с теб?
Целувки давал ли е Той?
Отвърнах аз,че търси подходящ...

Някой като теб-любящ!
Някой със сърцето на дете
Така специален си за мен...
Затворя ли очи ти водиш ме!
прегръщам те и знам,дори
комети да са нашите души,
далеч да отлетиш и да те няма,
любовта няма да се превърне в рана!

"И дори да има друг като мен,
ти би ли останал в мислите си моя?"
отвърнах аз категорично ДА!
Знаеш,че за теб ще сбудвам всяка мечта
ще ти бъда винаги дом,
в буря подслон,
глътка въздух под вода.

"А ако останеш сама?"
Ще следвам своята съдба,
ще бъда нечия опора,
отново ще се преродя
...за да бъда твоя!

"А ако не ме откриеш в нощта?"
Ще продължа да търся
Не ме страх и ще те намеря!
Ще разчупя атлантическия лед,
за да открия някой като теб!

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??