8.06.2006 г., 13:31 ч.

Няма 

  Поезия
885 0 5

  Няма да те моля
   пак към мен да тичаш,
   няма да те моля
   мен отново да обичаш.


   Няма да се мъча
   любовта си да отричам,
   няма да се мъча
   към мен да те привличам.


   Няма да те мразя -
   името ти ще изричам,
   няма да те мразя -
   аз просто още те обичам.


   Няма да желая.
   Няма да мечтая.
   Няма да копнея.
   Няма...
   Да не те обичам? -
   Все едно да не живея.

© Кая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??